Bemutatkozás

Vass Enikő, lakberendező

A középiskolai tanulmányaim befejezése után egy kereskedelmi cégnél helyezkedtem el szaktanácsadóként, külkereskedelmi ügyintézőként. Ott sikerült megismerkednem és beletanulnom az olasz, spanyol burkolatok, szaniterek, csaptelepek, kandallók, építőipari anyagok szépségébe. Ez ösztönzött arra, hogy ügyfeleimnek a legmegfelelőbb termékeket ajánljam, mely illik az egyéniségükhöz, elképzelésükhöz. Egyre nagyobb igény merült fel, hogy elkészítsem a fürdőszoba, konyha, nappali, terasz burkolatkiosztását, de ehhez nélkülözhetetlen volt a berendezési rajz. Ekkor határoztam el, hogy bővítem tudásomat, így a lakberendezéssel kapcsolatos tanulmányaimat az Indivi’Design Enteriőrtervező Iskolában végeztem. Azóta főleg családi házak, lakások teljes vagy részleges berendezésével, felújításával foglalkozom.
Számomra a lakberendezés egyrészről komoly munka, másrészről kaland, játék.
Munka, mivel naprakész információkkal kell rendelkeznem az újdonságok terén, fel kell tudnom mérni leendő ügyfeleim kívánságait, lehetőségeit, tanácsot adni, tervezni, és mindezt láttatni is.
Mindeközben a játszás öröme is szerepet kap a munkámban. Játék a színekkel, fényekkel, stílusokkal, persze csak szigorúan a megrendelő lehetőségein és elképzelésein belül.