Szolgáltatások, tevékenység

 • Felmérés, felszerkesztés
 • Berendezési terv (alaprajz és/vagy falnézetek)
 • Téri ábrázolások, lakberendezési rajz
 • Fürdőszoba, konyha, stb. berendezési konszignáció (egyedi bútor és berendezési tárgyak összeállítási rajza, gyártási terve)
 • Burkolatterv (padló, fal)
 • Egyedi beépített bútorok terve
 • Lámpakiosztás, világítás kiválasztása, megtervezése
 • Lakástextíliák kiválasztása (függöny, szőnyeg, dekor textil)
 • Színtervek, tapéta kiválasztása
 • Díszítés, dekorálás ajánlása, kivitelezése
 • Katalógusok, anyagminták bemutatása a megrendelő igényei szerint (ez minden anyagra vonatkozik, ami beszerzésre kerül: belső ajtó, burkolat, parketta, lámpák, szőnyeg, tapéta, bútorok, stb.)
 • Vásárlásokban való részvétel, árajánlatok bekérése, megrendelések bonyolítása
 • Kivitelezés lebonyolítása, műszaki felügyelet, kivitelezőkkel való kapcsolattartás

A stílusok alapvető ismertetése után a megrendelő választja ki, hogy milyen hangulatú térben szeretne élni, dolgozni. A harmóniát, a praktikusságot mindegyiknél célként tekintem. Munkámat segítheti, ha konkrét elképzelése van arról, hogy mit szeretne megtartani a meglévő berendezésekből, de az is lehet, hogy teljesen változtatni kíván addigi életterén. A megrendelő végleges döntésében a látványtervek és az anyagok bemutatása játszik fontos szerepet, így erre a folyamatra kell kölcsönösen a legtöbb időt és energiát szánni. A pontos munkában nagy hasznát veszem a profi tervezőprogramnak, amivel pontos rajzokat és élethű, fotorealisztikus látványterveket készíthetek. Minden nehézsége ellenére imádom a kivitelezési munkákban való közreműködést, mert láthatom, ahogy a papíron lévő rajzaim életre kelnek, térré alakulnak. Ebben remek kivitelező csapatra támaszkodhatom, akik megvalósítják a terveimet, hozzátéve saját szaktudásukat.

Nagy segítséget nyújtok a szakembereknek, mivel előre megkapják a pontos vizes és villany kiállásokat, a burkolatkiosztást a tervrajzokon. Persze a sitt kupacok tetején a kedves megrendelő, még nem látja mennyi lehetőség rejtőzik a leendő otthonában. Az összhang kialakulásában a rendelkezésre álló tér, falak mozgatása, színek, trendi anyagok használata segíti munkámat.
Mire minden a helyére kerül, sok időt töltök el ügyfeleimmel: rokonszenv és bizalom nélkül ez nem is működik.
Munkáimat az utolsó fázisig végigkísérem, mert számomra valóban nagyon fontos, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk! Szeretem a munkámat és szeretek másoknak segíteni. Tehát ha azt mondom, hogy dolgozom, akkor azt szívvel-lélekkel teszem és mintha saját magamnak terveznék, úgy végzem a munkámat.


Kivitelezés

A Rédai + R Kft. 1994-ben alakult, jelenleg 10 fő alkalmazottal látja el tevékenységeit, de ha a munka nagysága megkívánja, alvállalkozók bevonásával végzi a kivitelezési munkálatokat. Generál kivitelezésre szakosodott a cég tevékenysége, de a kisebb felújítást, festést, burkolást, tapétázást is ugyanolyan maximalizmussal végzi, akár egy komplett családi ház felépítését. A cégvezető külföldön szerezte gyakorlati tapasztalatait, tudását, ezért a minőség és a pontosság jellemzi a kft-t, amire nagy kincsként kell tekinteni az építőiparban.
A cég tevékenységei: bontás, villanyszerelés, víz-gáz-központifűtés szerelése, aljzatbetonozás, burkolás, gipszkartonozás, festés, egyedi falfestések, márványozás: stucco veneziano, marmorino classico, tapétázás (magasabb minőségű tapéták felrakása is), parkettázás, nyílászárók cseréje, homlokzatjavítás, stb.